Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Απομάκρυνση τοξικών από την εταιρεία hellafam

Σήμερα 29-4-2013 το πρωί στις 7:30 έγινε η επιχείρηση απομάκρυνσης των τοξικών της εταιρείας hellafam  παρουσία του κυρίου δημάρχου Καμίνη και του αντιδημάρχου καθαριότητος κυρίου Βαρελά. Παρέστη και ο Σύλλογος "Αθηνά" δια της παρουσίας της προέδρου κυρίας Μπελιά Καλλιόπης. Έγινε δήλωση στο κανάλι Σκάϊ και στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 . Η ποσότητα των τοξικών ήταν 25 τόνοι και θα καούν στην Γερμανία. Ο Σύλλογος θα κάνει έρευνα των επιχειρήσεων για να ανακαλύψει τις επικίνδυνες για τη ζωή μας και το περιβάλλον. Ευχαριστούμε το δήμο και όσους συνετέλεσαν σ'αυτό. Ευχαριστούμε και την κυρία Αλιφιεράκη, η οποία παρέστη και θα ανεβάσουμε σύντομα εικόνες από τη σημερινή επιχείρηση.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Συζήτηση για το τέμενος

Το περιφερειακό συμβούλιο συζήτησε για το τέμενος. Όλοι τάχθηκαν υπέρ του τεμένους πλην του κυρίου  Αθανάσιου Πλεύρη. Ο νομάρχης κύριος Σγουρός δεν δέχτηκε να γίνει ψηφοφορία σχετικά με το ζήτημα.

Επίσκεψη στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Η πρόεδρος και ορισμένα μέλη του συλλόγου, επισκεφθήκαμε τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών κύριο Ιερώνυμο, ο οποίος μας δήλωσε ότι είναι κατά του τεμένους. Του προτείναμε να το δηλώσει επίσημα, διότι επικρατεί άλλη άποψη για τη γνώμη του, στα ΜΜΕ και στον τύπο. Επίσης, και ο κύριος Καμμένος από τους ανεξάρτητους Έλληνες και το ΛΑΟΣ μας δήλωσαν ότι είναι κατά του τεμένους.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Τηλεοπτικές εκπομπές με θέμα το ισλαμικό τέμενος

Θα θέλαμε καταρχάς να ανακοινώσουμε τις εκπομπές που θα προβληθούν στην τηλεόραση για το ισλαμικό τέμενος:
Την Πέμπτη στις 10:30 το βράδυ στο κανάλι Art, στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη.
Επίσης, το Σάββατο στις 1 τα ξημερώματα στο κανάλι contra θα παρουσιαστεί εκπομπή με το ίδιο θέμα.
Και την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι θα συζητηθεί το θέμα σχετικά με το ισλαμικό τέμενος στο περιφερειακό συμβούλιο. Παρών θα είναι ο νομάρχης κύριος Σγουρός και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ΑΘανάσιος Πλεύρης και νυν σύμβουλος του περιφερειακού συμβουλίου, ο οποίος και εισηγήθηκε για το θέμα αυτό.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Συνάντηση με το δήμαρχο

Ο σύλλογος "Αθηνά" ζήτησε από τη γραμματεία του δημάρχου κ. Καμίνη να κλείσει ραντεβού για να συναντηθούμε μαζί του. Το ίδιο έκανε και με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Αναμένουμε ειδοποίηση.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Προσφυγή του Συλλόγου για την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους

Σήμερα, Παρασκευή 5-4-2013 ο Σύλλογος Αθηνά συμμετείχε με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και έκανε προσφυγή για την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό. Θα παραθέσουμε και άλλα στοιχεία μέχρι τις 13 Μαϊου και θα προβούμε και σε ασφαλιστικά μέτρα. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Μουφτή Θράκης και εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων δια βίου μάθησης. Μας είπαν ότι οι Έλληνες είναι αντισυνταγματικοί και ότι οι απαιτούντες και ιθύνοντες είναι συνταγματικοί. Ο Σύλλογος είναι άγρυπνος για το θέμα.